try nk menulis semula

assalamualaikum....


yeay!!!...final dah abis...so skrg tgu result je...dan yang penting another 8 subjects to go...pastu merdeka....yeay lagi!!!tp tu sume kene hadap lagi setahun...aiyakkk...heheheheh...
sebenarnya belajar tgh keja ni sgt2lah terbeban...tp bak kate en faiz...pilihan sendiri kan...jadi kenelh lalui dengan tabahnya....huhuhu


cakap pasal en faiz, die akan pegi intebiu gomen...hehehe...nk kate gune kabel x jugak...sebab everything bergantung kepada beliau jugak....kalau beliau dapat jawab dengan baik segala exam and intebiu tu,insyaallah same2lh kite harungi hidup keje gomen sementara nak pencen yg lagi berpuluh2 tahun ye abang...


ooopsss...hari ni nk g mkn shushi king...lalalalala....sbbnye kan ade promotion...jadinye mlm ni nak mkn banyak2...boleh ekk camtu...tapi...zafri x mkn sangat sushi2 ni...tekak die tekak western...x main sushi2 ni...xpe...ibu bawaklh bekal ape2 utk zafri mlm ni...abah....abah blanje ekk mlm ni....heheheheh



Comments

Popular posts from this blog

Ketika Allah Memilihmu Untukku...