Posts

Showing posts from June, 2011

zafri dah besar...:)

Image
salam...
lame dh x update blog....lame juga x cerita pasal zafri...zafri dah besar sekarang....he's 17 months already...macam2 die dah pandai buat...sangat berkembang otak die...alhamdulillah....dapa tgk anak membesar depan mate adalah saat2 yang sgt terindah bg kami berdua (ibu n abah)...
perkara terbaru yang die baru dapat ptg td,die buat penapis air atas meje mkn tu as a shower..huh!!die jengketkan kaki die,and then die press kuat2...dahlah banjir disitu..dan dgn selambenye die buat gaye ala2mandi disitu...masyaallah....ape saje keje anak ibu nih...
so far, die dh faham ape yg kite cakap n marah...tp die akan mule ajuk kite marah,atau buat x tau bile kite cakap..ataupun merajuk 10 saat...errmmm....elok2 tgh marah, terus x jadi marah...alahai anak ibu ni...:)


anak bujang saye yg sangattttt rajin....huhuhuhu...sejuk perut ibu nakk oii...

de dh pandai mintak berus gg and tiru kite gosok gigi...try kumur2...suwit sgt anak ibu ni.. (terpuji anak sendiri..hahahah)

p/s:ni baru blajar cak…

ibu yang sakit....

salam....
errmm...lame dah x update ape2 kat blog ni...semacam dah dilupakan oleh tuan tanahnye...huhuhuh...adelah dlm 3bulan kot....aiyo...sangat lame....
dalam mase 3 bulan ni...mcm2 benda berlaku....accept ika,adik saye masih dgn perutnye yg besar...baby belum nk keluar lg...sabar ye ika...:)
dalam mase 3 bulan ni juga sangat menguji saye n family kecik saye...i've been sick...huhuhuh...2 penyakit dtg serentak...sangat menguji....alhamdulillah...everythings is getting better now....
dulu2...mmg saye ade migrain..tp tu cerita lame...entah mane silapnye,last month the migrain came and attacked me...huhuuhu...sangat sakit....
sampai at one time saye menangis as if no one in my house...mmg xde orang pun,kecuali zafri....abah zafri keje petang...so,takde siape2 yang saye nk mintak tolong...saye hanye mampu menangis...sian zafri...tercengang2 tgk ibu die nangis mcm tu sekali...
near 12 o'clock abah zafri balik.....lagi sekali migrain attacked...lagi sekali menangis mcm org g**a k…