sedih :(

x tahu knape saye sedih sgt bile dapat tau mummy khayra aka farah yasmin my oldskool mate sakit n sekarang still dalam icu @ HTJ....sangat terkejut..dan bile baca updated status2 kat wall FB die, terase nk sangat melawat die kt HTJ nun..tp apakan daya...hanya doa dan harapan dapat saye berikan pada die...
salah satu status yg menyentuh hati saye:

Lydz Meisme Dya



dr HTJ visit Farah Yasmin,ms ckp2 ngan dia(msh x sdr) she give respon.. bila sy sampaikan slm kwn2 dia bg respon(kaki dia t'angkat).. then sy sapaikan psnan kwn2 mg dia trus kuat tuk btahan & lwn sakitnya,mg dia cpt recover! bila sy ckp smua kwn2 mdoakan dia..then dia bg respon ngan reaksi wjh dia yg agak bkerut & ada airmata mnitis.. agaknye dia ckp "korg! TQ sbb doa kan dia" so kita trus doakan dia ya

banyak lagi status yg saye bace ttg die....sampai menitis air mate saye...sangat sebak...yg paling buat saye sedih, baby khayra...her daughter...:'(  can't imagine if it is happen to me...

Ya Allah hu Ya Rabbi..
Aku bermohon kepadamu...selamatkanlh kawanku ini..berilah beliau kekuatan untuk menghadapi dugaanmu...Amin..

kepada mien,
although we are not so close, but believe me, i never stop from praying for you to be strong and recover as soon as possible...be strong friend!

Comments

FYHA said…
tq ieda! sangat2 hargai doa dan semangat yg diberi. memang sedih sgt ketika jauh dgn anak kite. harap ieda tak lalui ape yang min lalui.
ZaHiDaH said…
yes..u're rite...baru x jumpe zafri 1 jam pun dh rase nk balik umah...huhu..take care ye mien...

Popular posts from this blog

Ketika Allah Memilihmu Untukku...