HappiNess...:D

Officially my lil zafri can walk!
Alhamdulillah.....

Biaselh...when we talk about first experience of our own baby, all things was soooo wonderful...huhuhu...zafri...zafri....lambat die dapat kaki....dah setahun sebulan baru dapat kaki...

Peristiwa berlaku pada suatu malam....lebih kurang pukul 10.50pm,apabila abah zafri tibe2 berkate...haish zafri...bile nk jalan ni...tak nak kawanlah!beberape minit selepas itu, suddenly this little boy stand by holding me and walk on his self....abah ngan ibu ternganga jap..and kami mengucap syukur kepada Allah swt kerana dengan izin-Nya anak kami dapat berjalan dengan sendirinya...:)

Tapi, bile dah pandai berjalan ni, abis satu rumah die teroka...eksplorasi bermula!!sangat teruja agaknye sbb baru dapat kaki...heheheh...zafri...zafri..buatlh ape2 awak nk buat...ibu and abah sangat sayang awak...

mase genap umur zafri setahun sebulan, we brought him to saloon....saloonlh sgt...padahal kedai mamak gunting rambut kat alamanda tu je..hehehhe...abah decide nk botakkan kepale die..at first ibu mcm tak merelakan jugak...x sanggup tgk anak ibu ni botak...at last redhakn jelh...dah 2 kali pegi kedai untuk potong rambut die...zafri sangat2 behave mase kt kedai tu...huhuhuhu...tgk2 bile die dh botak...ermm...lega ckit...he's so cute!...tp, bile dh botak, kenakalan die makin teserlah..n semakin mengade2...x boleh kene tinggal...but then, most people say, klu baby ni nakal2 mase kecik, dah besar they will behave themself....mgkn sekarang ni mase zafri nk manje2 ngan abah n ibu....:D

zafri, jgn nakal2 n jgn ngade2 ye sayang....nnt sume org x suke...I LOVE YOU...:)

budak botak....:p i lovesss u.....

22nd feb...officially can walk...:D

Comments

Popular posts from this blog

Ketika Allah Memilihmu Untukku...