zafri zafri.....

x taulh nape ngan zafri hari ni...ermm....mule2 tesembam atas meja tv...pastu terhantk kat kerusi...pastu jari die tersepit sikit kt meja komputer ni...last sekali mae kt buai...kepale die terkeluar...kesian leher die tersangkut...nauzubillah..nasib baik die menjerit...saye still boleh dgr...klu die diam je...isshh...zafri2....

ibu tau,awak tu baby boy...xmolh lasak2 sgt...naik seram ibu...klu dgn abah takpe...awak boleh buat ape je awak nak...dgn ibu jgn ye sayang...(mcm cakap ngan budak dh besar..ayayai...)

zafri skrg dah susah nak tido...asek nk main and exlpore everything yg die nampak....hmmmm....saye boleh je layankan kerenah die tu...tp,saye x sampai hati bile tgk die tergoleklh, tersembamlh, terhantuklah...etclh..sakit hati saye ble nampak die sakit....rase tersiat2 hati ni...huhuhuhu...:(

ohhh abah...cepatlh balik ye....

Comments

isk2...budak kecik tu memang dah pandai dah yer...
tapi, ibu, kalo ibu bagi pesanan kat sini, mau, lapan tahun lagi baru zafri baca sebab time tu zafri baru buat blog..kahkah....jgn marah....
takper, nnt zafri jadi anak yang berjaya...i bleh confirm punyer..

Popular posts from this blog

Ketika Allah Memilihmu Untukku...