lagi sebulan nk setahun


aisshhh...pakcik atas ni lagi sebulan nk setahun....hehehehe...16 jan depan, genap dh setahun....tp ibu die ni dh dok risau...nape gigi budak kecik ni tak tumbuh2...ade nampak gusi bawah die bengkak..tp,tak jugak tumbuh2....huhuhu..pastu tak berjalan2 lg die...memanjat no 1....merangkak sgtlh laju...hehhee...anak ibu..anak ibu....org kate,mmg baby boy lambat sikit...eekk???sebab asik main je...dahlh tu,tak minum susu ibu...minum susu ibu lembu je...pastu disebabkn anak first,so,tak diinfluence oleh abang or kakak2 die,tu yang lambat tu...entahlh...tu sume nk sedapkan hati jek tu...hehehhe...takpelah..yg penting zafri sihat dan ibu n abah sgt sayangkan awak tau....

p/s:zafri...adik awak nnt ibu dh tekad nk bg susu ibu...sian awak...tp takpe,ibu yakin awak faham masalah ibu kan...i love u zafri...:*

Comments

Puan Jiha said…
eh zafri sebaya ngan Aqeef eh..hahaha lupa lak..igt die dec..jan rupenye.... nanti kite cite pasal anak masuk sekolah sama2 lah kan heheehe..

tu lah ida, ibu mana yg taknak bg susu ibu kan... tp semua dh ditentukan...semoga nanti adik zafri dpt minum susu ibu lak kan...amin
FYHA said…
ade terbaca psl gigi baby, cepat ke lambat gigi dia tumbuh, tgk apa yg ibu dia makan masa pregnant. bukan depends on apa baby makan skrang. tapi kalo dia tumbuh lambat pun bagus jugak sebab kurangkan masalah gigi :)
ZaHiDaH said…
jiha...ha'ah...same tahun..hehehe..yea,nnt kite cite same2 pasal anak masuk sekolah...tp zafri abang kepada aqeeflh kan...:)

sangat bercita2 utk bf adik zafri nnt...hehhe..insyaallah..
ZaHiDaH said…
min...mungkin jugak...sbb mase preggy dulu sgt susah nk mkn mknn yg berkhasiat n yg high calcium...tp takpelah...bak kate opah zafri,lambat tumbuh,lambat gugur gigi die nnt..:D

Popular posts from this blog

Ketika Allah Memilihmu Untukku...