S U R P R I S E ! ! ! ! !

21/10/2010
8.00pm - 11.50pm


setiap jam yang berlalu ika ataupun ira akan call...tanye saye kat mane dah...buat ape tu...itulah..inilah....rase pelik pun ade....tapi layankan jelah...tak terpikir apepun...dalam pukul 10 lebih sikit,saye pun geraklah....nak amik faiz,then terus balik klang...at the moment ika ade call,cakap jgn singgah mkn mane2...ibu ade masak istimewa...hehehhe...mase tu terbayang2 dah masakan ibu...sbb time tu mmg lapar pun....sehingga sempatlh singgah mcd (drive thru)...beli nugget...lapar punye pasal....
baru je nak kuar dr area mid valley,ira plak call tanye dh kt mane...faiz yg pickup phone...faiz kate baru nk gerak n dh on the way...faiz pun pelik...napenye ni...hehehhe...after 30 minute,ika msg..jumpe kat din tomyam..sbb lauk yg ibu masak hangus...haisshh....macam2...kate saye dlm hati...huhuhuhu...
then,sampai2 je..ira terus jumpe kitorang n amik zafri....ok....
pastu,sampai2 ibu n mereka2 ni ask to order....orderlh....mase ni tak terpikir ape dah...heheheh....lapar sudey ni....;)


22/10/10
12.00am


ika pusing blkg....n bawak keluar sebuah kotak yg ade kek....huhuhuhu...sgt terharu...rase muke saye sgt blushing at that time....pastu mereka2 nyanyi ramai2...rase sebak pun ade.....bercampur baur perasaan ni....
i love them soooooo much!!!


otw to kekenyangan...


my lovely mom n sister....perancang utama ini cerite...


insyaallah....k ida doakan kamu orang cpt2 dapat baby ekk...




cik ika with zafri....tak duk diam..haisshh..


anugerah paling indah dlm hidup saye....:-*


the delicious cake sponsored from ika...


abes sudah mkn....:)



p/s:thanks to ika for the cake...i love the cake....
sian adin....tak dapat join...nun jauh di kuantan....huhuhu...btw,thanks for the lovely gift ya!!

ya Allah....aku sangat bersyukur kepada mu dan amat berterima kasih kepadamu atas anugerah2 terindah dlm hidup ini...saya sayang keluarga saya...

Comments

Popular posts from this blog

Ketika Allah Memilihmu Untukku...