Thanks tok ibu!!!

Last week balik Klang....1st time buke ngan family klang....sume ade...best2...selalunye, ade je yg ade hal...tapi last saturday tu mmg semuanya ade...:-D
nak cite zafri dapat hadiah dari tok ibu die.....errmmm....hadiah sempena 7 bulan ke....hehhehe...mcm ni citernye...ade satu hari tu,ibu cite kat tok ibu yang bb sitter zafri dah naikkan zafri walker....tok ibu tanye ok ke zafri naik walker tu?sampai kaki die?banyaklh lagi tok ibu tanye...hehehe....then,on saturday morning, tok ibu ajak g pasar tani...pas g pasar tani,tok ibu ajak ibu g tesco....ok jelah kan...pas pusing2 dlm tesco tu, tibe2 tok ibu ajak ibu g tpt baby....ibu ingat tok ibu nk belikan zafri baju...sbb, tok ibu ni pesennye, asal g tesco ke,jusco ke,mestilah ade baju untuk shi zafri tu..tp tokibu terus jln g tpt display walker....lalalala.....ayayai....tok ibu suh pilih mane yg sesuai ngan zafri...terkejut ibu....ibu plak pilihlh kaler seperti yang tertera dibawah....sbbnye..baby cot zafri n stroller zafri pun adelah seperti kaler dibawah...(adakah anak ibu akan menjadikan kaler itu sbg feveret nye??kite nntkan ye..)
time kasih tok ibu......:-D

p/s: ida sayang ibu....

tada....nilah die oranges 'car' zafri....from tok ibu...


 
tgk tu.....:-D


 
ehem-ehem...bergaye dlm kete baru ekk...

Comments

Popular posts from this blog

Ketika Allah Memilihmu Untukku...