my lovely hubby...

en suami tersayang pun dah ade blog,hehehehe....actually, en suami saya ni adalah seorang penyeni orangnye....dlm kata lain, orang seni lah.....masa mula2 kenal, die adalah seorang ahli muzik....beliau sangat pandai main gitar....lepas kawin, selalu ikut die g jamming....dum dam dum dam bunyi muzik die...tapi enjoylah jugak...sblm kawen asik dgr die g jamming je...lepas kawin dapat gak pegi same2 tgk die jamming....wa cakap lu..best sgt die main...(hahahha....masuk lif tekan sendiri)...tp ni pengakuan jujur saya ye....bukan sbb saya isteri die....:)

tapi...beberapa bulan selepas kawin, die menyuarakan hasrat untuk membeli sebiji dslr D60...mase tu terpikir2 gak..pandai ke en suami ni tangkap2 gambar....then, dgn usaha kami yang bersungguh2,akhirnya dapatlh sebiji dslr yang diidam-idamkan tu...

bile die start je amik gambar, saya terus tershock...ermm....gambar yang die amik cantik...then, from day to day,die study and terus study all about camera and picture....mcm2 pengalaman, kerenah,ragam, dan segala2nyalah yang kami dapat...huhuhuh.....

bile die dah mahir...die pun upgrade dslr die tu jadi D90....dan...bile dah betul2 die yakin yang gambar die boleh diterima orang, die pun mulalah part time or freelance as photoghrapher...

so far...ape yang dapat saya simpulkan, en suami saya adalah seorang yang sangat berbakat dlm bidang photoghraper ni....die boleh duduk berjam2 hanya untuk dapatkan gambar terbaik yang die nak....dan hasilnya, sangat memberangsangkan....good luck to u mohd faiz.....i'm alway s with u....:-*

p/s: boleh dikatakan entry ni untuk promote jugaklah...;-)


Comments

:: Zanna :: said…
wah!!! promote2.... gud n3 ida... :)
ZaHiDaH said…
aik...cepatnye zana comment...hehehhe...:-)
Puan Jiha said…
good luck to ur hubby

sgt suka la gambar zafri yang duduk tu.. mcm budak besar aje
ZaHiDaH said…
thanks jiha...
hehehhe....ade teknik nak dudukkan shi budak tecik tu...tp die mmg suke duduk pun...x padan ngan kecik...

Popular posts from this blog

Ketika Allah Memilihmu Untukku...