zafri turns to 6 months...!!!

ermm....zafri dah 6 months....cepat je mase berlalu kan..ape yang zafri dah pandai wat?die dah pandai meniarap...walaupun agak lambat,tp ibu n abah bersyukur....at last our lil price charming akhirnye berjaya memusingkan badannye sendiri dan tergolek2 ikut suke hati...heheheh...i like!
tp...berat die turun plak..mase g check sbb die demam n batuk hari tu,berat die 7.6kg..tetibe masa nk g amik injection yang 3 serangkai tu (on the 14th july), it decrease to 7 kg only...ayayai...sabar jelh...takpe zafri,chaiyok2...zafri boleh tambh lagi berat tu ye sayang....nnt next week kite tgk berat sayang naik ke tak...sbbnye next week ade lagi satu injection yg shi baby sayang ni kene amik...huhuhuh.....(banyak plak injectionnnye)
btw,zafri dah makan nestum bancuh dah sekarang...laju je die mkn...ibu liza die pun cakap zafri pandai makan...hehehe...(ade chance nk naik berat ni..)takpelah...slow2lh ye...lagipun zafri ni boleh dikategorikan sbg active jgklah...tp bkn hyperactive,just active je...mgkn sbb tulh berat sng turun...huhuhu..positif..positif....
to anak ibu: cepat2lh besar...tak sabar nk tgk sayang ibu ni berjalan...heheheh...(boleh mcm tu ekk??)


p/s:en abah selalu tanye shi ibu zafri ni.."agak2nye,anak kite ni kenal tak kite?" motif?? sbbnye shi baby zafri ni nak kat sume org,maknenye tak takut kat orang.....die tak kisah ibu n abah die ade ke, takde ke....yang die tau,sume org ditegurnye n suke tersengih2...huhuhuh...
to en abah: ibu rase,die kenal kite...cume die ter'over' peramah kot...:D
i love my zafri....mmmuuuahhhh....

ni haa die....buah hati pengarang jantung ibu n abah...
dah pandai sengih2 dpn kamera...

Comments

Anonymous said…
tapi zafri jgn la berat sangat nanti jadi tak larat jalan pulak upppsssss

Popular posts from this blog

Ketika Allah Memilihmu Untukku...