zafri dah pandai berdikari :-D

zafri dah 2 minggu stay umah ibu liza die...tak jadi anta die g nursery...pity him very the much...ayoyo...last2 anta die kat umah pengasuh baby...kat block A je...zafri panggil die ibu liza...oklah...dekat pun dekat...die punye payment same je ngan yg nursery tu...tpt pun ok...clean n clear...plus, kak liza tu pun lembut je orangnye..
first day anta umah kak liza tu, zafri dah kene puji...baiklah zafri ni..tak banyak ragam...die antara baby yang paling baik n senang nak jage...itulah kate kak liza tu pada si ibu zafri ni...
alhamdulillah...senang hati ibu n abah dgr ibu liza cakap macam tu..ibu tau,zafri gud boy kan...lega sikit...mule2 mmg susah nk lepaskan anak bawah jagaan orang yg kite tak kenal...asik pikirkan die je...badan je kat opis...hati kat umah kak liza...huhuhu...tp bile dah 2-3 hari tu,ok dah....lagipun,sampai bile taknak lepaskan zafri utk kenal dunia luar....biarlh die rase berkawan....main same2,tgk tv same2, and etc....
ibu n abah harap, zafri akan terus berusaha biasekan diri dgn keadaan sekeliling ye sayang....ibu n abah sayang sgt zafri...insyaallah,nant jadi anak yang soleh ye sayang....love u..mmmuuuahh...14x..:D

Comments

:: Zanna :: said…
alhamdulillah zafri dh pandai berdikari...bukan senang nk cari pengasuh betol2 ikhlas kn..hehe

Popular posts from this blog

Ketika Allah Memilihmu Untukku...