kesian zafri :(

starting from 1st July ni, zafri dah tak tinggal ngan mami ani lagi...mami ani dah start kelas kat uum...huhuhu...sedihlah sbb dah nk kene anta zafri kat taska...

zafri dah dapat tpt stay sementara ibu n abah die g cari rezeki(kejelh tu)....huhuhu...tpt zafri nk pergi ni adelh sebuah taska yg terletak tak jauh dari umah kami...ramai gak yg duk dlm satu bilik tu...tapi ade 2 org pengasuh...for the mean time,takpelah...no choice...yg penting akak tu boleh jage zafri dgn baik dan bersih...yuran taska?erm....RM 300 (monthly) + RM100 (annual reg) + RM10 (insurance)...jadinye,nk masuk tu kene bayar RM410....monthly plak RM300 oklah tu agaknye...

hopefully zafri boleh biasekn diri duk situ....yea...ibu tau zafri kuat kan sayang....sayang jgn takut...nnt auntie2 kat situ mesti jage sayang elok2...(huhuhu...ibu plak yg terlebih sedih,agaknye zafri ok je...entah2 lagi suke sbb ramai kawan2)...apelah baby sekecil zafri tu tau....

zafri, ibu nak zafri tau...klu boleh...seboleh2nye ibu n abah tak nak zafri tgl dgn orang...tp nk buat macam mane kan...ibu n abah kene kuar kerja...cari rezeki....untuk kite sekeluarga....zafri jadi budak yg baik ye sayang.....ibu n abah sayang sgt zafri.....

Comments

Popular posts from this blog

Ketika Allah Memilihmu Untukku...